Ike & Tina Turner


Afișez singurul rezultat

  • 159,99 lei

    Casa de discuri: Music On Vinyl – MOVLP3121
    Format: Vinyl, LP, Album, Reissue
    Ediţie: 9 Sep 2022
    Gen muzical: Funk / Soul
    Nr. de discuri: 1

    A1 River Deep – Mountain High 3:34
    A2 I Idolize You 3:40
    A3 A Love Like Yours (Don’t Come Knocking Every Day) 2:59
    A4 A Fool In Love 3:07
    A5 Make ‘Em Wait 2:13
    A6 Hold On Baby 2:53
    B1 I’ll Never Need More Than This 3:26
    B2 Save The Last Dance For Me 2:55
    B3 Oh Baby! (Things Ain’t What They Used To Be) 2:40
    B4 Every Day I Have To Cry 2:31
    B5 Such A Fool For You 2:40
    B6 It’s Gonna Work Out Fine 3:06


    Produs în stoc

    Ike & Tina Turner – River Deep – Mountain High (Vinyl)

    159,99 lei
    Adaugă în coș