Afișez toate cele 2 rezultate

  • 139,99 lei

    Casa de discuri: Universal Music Group – 0602577077371
    Format: Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
    Ediţie: 2019, Europe
    Gen muzical: Rock, Funk / Soul, Folk Rock
    Nr. de discuri: 1

    A1 Sugar Man 3:49
    A2 Only Good For Conversation 2:24
    A3 Crucify Your Mind 2:32
    A4 This Is Not A Song, It’s An Outburst: Or, The Establishment Blues 2:07
    A5 Hate Street Dialogue 2:34
    A6 Forget It 1:50
    B1 Inner City Blues 3:27
    B2 I Wonder 2:34
    B3 Like Janis 2:36
    B4 Gommorah (A Nursery Rhyme) 2:21
    B5 Rich Folks Hoax 3:06
    B6 Jane S. Piddy 3:00

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!


    Rodriguez – Cold Fact (Vinyl)

    139,99 lei
    Vezi detalii
  • 159,99 lei

    Casa de discuri: UMG Recordings, Inc. / Sussex – 00602577077388
    Format: Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
    Ediţie: 30 Aug 2019
    Gen muzical: Rock, Folk Rock, Psychedelic Rock, Soft Rock
    Nr. de discuri: 1
    A1 Climb Up On My Music 4:51
    A2 A Most Disgusting Song 4:44
    A3 I Think Of You 3:22
    A4 Heikki’s Suburbia Bus Tour 3:18
    A5 Silver Words? 1:59
    B1 Sandrevan Lullaby-Lifestyles 6:35
    B2 To Whom It May Concern 3:18
    B3 It Started Out So Nice 3:55
    B4 Halfway Up The Stairs 2:44
    B5 Cause 5:25

    Produs în stoc

    Rodriguez – Coming From Reality (Vinyl)

    159,99 lei
    Adaugă în coș