UMC – 00602508156502


Afișez singurul rezultat

  • 229,99 lei

    Casa de discuri: UMC – 00602508156502
    Format: Vinyl, LP, Compilation
    Ediţie: 15 Nov 2019
    Gen muzical: Rock, Stage & Screen
    Nr. de discuri: 3

    A1 – Tommy (144)– ‘It’s Not A Good Idea…’
    A2 – Nick Cave And The Bad Seeds*– Red Right Hand
    A3 – The White Stripes– St. James Infirmary Blues
    A4 – Martin Phipps– (S1 Score) Truce
    A5 – Tommy (144)– ‘…This Is The Day We Become Respectable’
    A6 – Dan Auerbach– The Prowl
    A7 – Polly (25)– ‘There’s Only One Thing…’
    A8 – Jack White (2)– Love Is Blindness
    A9 – PJ Harvey– To Bring You My Love
    B1 – Alfie (21)– ‘I’ve Heard Very Bad, Bad, Bad Things About You…’
    B2 – Black Rebel Motorcycle*– River Styx
    B3 – Paul Hartnoll– (S2 Score) Post Irish Meeting
    B4 – PJ Harvey– Red Right Hand
    B5 – Laura Marling– What He Wrote
    B6 – Arthur (67)– ‘By Order Of The Peaky Blinders’
    B7 – Royal Blood (6)– Come On Over
    B8 – Arctic Monkeys– Do I Wanna Know?
    C1 – Tommy (144)– ‘I Promise, I’ll Make Us Safe’
    C2 – Nick Cave & The Bad Seeds– Breathless
    C3 – Radiohead– You And Whose Army?
    C4 – Polly (25)– ‘A Woman Of Substance And Class’
    C5 – PJ Harvey– This Is Love
    C6 – Dickon Hinchliffe– (S3 Score) Sons
    C7 – Tommy (144)– ‘You Can Change…’
    C8 – Queens Of The Stone Age– Burn The Witch
    C9 – The Last Shadow Puppets– Bad Habits
    C10 – David Bowie– Lazarus
    D1 – Tommy (144)– ‘Sex, Freedom, Whiskey Sours…’
    D2 – Savages (2)– Adore
    D3 – Nick Cave & The Bad Seeds– The Mercy Seat (Live From KCRW)
    D4 – Rachel Unthank & The Winterset– I Wish
    D5 – Antony Genn & Martin Slattery– (S4 Score) Ballad Of Polly Gray
    D6 – Tommy (144)– ‘I’m Not A Traitor To My Class…’
    D7 – Frank Carter & The Rattlesnakes– Devil Inside Me
    E1 – Foals– Snake Oil
    E2 – Polly (25)– ‘It’s In Our Gypsy Blood…’
    E3 – Radiohead– Pyramid Song
    E4 – Laura Marling– A Hard Rain’s A-Gonna Fall
    E5 – Ada (27)– ‘So, Tommy Shelby, MP. Buiness As Usual’
    E6 – Black Sabbath– The Wizard
    E7 – Anna Calvi– Papi Pacify
    F1 – Joy Division– Atmosphere
    F2 – Tommy (144)– ‘You Need To Understand That…’
    F3 – Anna Calvi– (S5 Score) You’re Not God
    F4 – Arthur (67)– ‘There’s A Bentley Outside…’
    F5 – Jehnny Beth– I’m The Man
    F6 – Idles– Never Fight A Man With A Perm
    F7 – Tommy (144)– ‘I Will Continue Until I Find The Man I Can’t Defeat’
    F8 – Richard Hawley– Ballad Of A Thin Man

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Various – Peaky Blinders (The Official Soundtrack) (Vinyl)

    229,99 lei
    Vezi detalii