Amanda Palmer – There Will Be No Intermission (Vinyl)

179,99 lei

Casa de discuri: 8ft. Records / Cooking Vinyl – 8FT054LP
Format: Vinyl, LP, Album, 180g, Gatefold
Ediţie: 8 Mar 2019
Gen muzical: Rock
Nr. de discuri: 2

A1 – All The Things
A2 – The Ride
A3 – Congratulations
A4 – Drowning In The Sound
A5 – Hold On Tight, Darling
B1 – The Thing About Things
B2 – Life’s Such A Bitch Isn’t It
B3 – Judy Blume
B4 – Feeding The Dark
B5 – Bigger On The Inside
C1 – There Will Be No Intermission
C2 – Machete
C3 – You Know The Statistics
C4 – Voicemail For Jill
C5 – You’d Think I’d Shot Their Children
D1 – A Mother’s Confession
D2 – They’re Saying Not To Panic
D3 – Look Mummy, No Hands
D4 – Intermission Is Relative
D5 – Death Thing



Produs în stoc



Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amanda Palmer – There Will Be No Intermission (Vinyl)”