Arctic Monkeys – Suck It And See (Vinyl)

139,99 lei

Casa de discuri: Domino – 5034202025818
Format: Vinyl, LP, Album, 180g
Ediţie: 03 Jun 2011, Europe
Gen muzical: Rock, Alternative Rock, Indie Rock
Nr. de discuri: 1
A1 She’s Thunderstorms 3:55
A2 Black Treacle 3:35
A3 Brick By Brick 3:00
A4 The Hellcat Spangled Shalalala 3:00
A5 Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair 3:04
A6 Library Pictures 2:22
B1 All My Own Stunts 3:52
B2 Reckless Serenade 2:43
B3 Piledriver Waltz 3:24
B4 Love Is A Laserquest 3:11
B5 Suck It And See 3:46
B6 That’s Where You’re Wrong 4:17

Produs în stoc