Cheap Trick – Authorized Greatest Hits (Vinyl)

129,99 lei

Casa de discuri: Epic – 19439967201, Legacy – 19439967201
Format: Vinyl, LP, Compilation, Reissue
Ediţie: 24 Mar 2023
Gen muzical: Rock, Classic Rock
Nr. de discuri: 2

A1 I Want You To Want Me
A2 Ain’t That A Shame
A3 Southern Girls (Single Version)
A4 California Man
B1 Surrender
B2 Stop This Game (Single Version)
B3 Voices
B4 Dream Police
B5 If You Want My Love (Alternate Version)
C1 Tonight It’s You
C2 Everything Works If You Let It (Long Version)
C3 Mandocello
C4 I Can’t Take It
D1 She’s Tight
D2 That ’70s Song
D3 Walk Away
D4 Can’t Stop Fallin’ Into Love
D5 The Flame (Single Version)

Produs în stoc

SKU: 194399672013 Categorii: , , , ,


Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cheap Trick – Authorized Greatest Hits (Vinyl)”