Judas Priest – Priest…Live (Vinyl)

129,99 lei

Casa de discuri: Columbia, Legacy – 889853908417 / Sony Music
Format: Vinyl, LP, Album, Reissue, 180 gram
Ediţie: 2017, Europe
Gen muzical: Rock, Hard Rock, Heavy Metal
Nr. de discuri: 2
A1 – Out In The Cold
A2 – Heading Out To The Highway
A3 – Metal Gods
A4 – Breaking The Law
B1 – Love Bites
B2 – Some Heads Are Gonna Roll
B3 – The Sentinel
B4 – Private Property
C1 – Rock You All Around The World
C2 – Electric Eye
C3 – Turbo Lover
C4 – Freewheel Burning
D1 – Parental Guidance
D2 – Living After Midnight
D3 – You’ve Got Another Thing Coming

Produs în stoc



Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Judas Priest – Priest…Live (Vinyl)”