The White Stripes – Elephant (Vinyl)

199,99 lei

Casa de discuri: Third Man Records – TMR200
Format: Vinyl, LP, Reissue, Repress
Ediţie: 10 Dec 2021
Gen muzical: Rock, Blues Rock, Garage Rock, Alternative Rock
Nr. de discuri: 2

A1 – Seven Nation Army 3:51
A2 – Black Math 3:03
A3 – There’s No Home For You Here 3:43
B1 – I Just Don’t Know What To Do With Myself 2:46
B2 – In The Cold, Cold Night 2:58
B3 – I Want To Be The Boy To Warm Your Mother’s Heart 3:20
B4 – You’ve Got Her In Your Pocket 3:39
C1 – Ball And Biscuit 7:19
C2 – The Hardest Button To Button 3:32
C3 – Little Acorns 4:09
D1 – Hypnotize 1:48
D2 – The Air Near My Fingers 3:40
D3 – Girl, You Have No Faith In Medicine 3:17
D4 – It’s True That We Love One Another 2:42


Produs în stoc



Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „The White Stripes – Elephant (Vinyl)”