Cum efectuez plata

1) Tarifele aferente produselor şi/sau Serviciilor prezentate pe acest website sunt exprimate în lei (RON) şi includ T.V.A. Fac excepţie de la această regulă doar acele produse/servicii care au specificat clar în dreptul lor faptul că sunt supuse altor reguli.

2) Facturarea produselor achiziţionate se face exclusiv în RON folosind informaţiile furnizate de Client în formularul destinat. MUSIC MEDIA RETAIL SRL nu răspunde de corectitudinea informaţiilor furnizate de Client pentru factură. În functie de modalitatea de plată pentru care optează Clientul, acestuia i se va transmite pe e-mail o factură proformă.

3) Pentru plata produselor comandate ai 3 variante strâns legate de modalitatea de livrare aleasă.

  • Online cu cardul bancar: Cea mai comodă şi avantajoasă metodă de plată întrucât doar prin cateva clickuri poti rezolva problema plăţii şi nu trebuie să îţi mai faci griji să ai destui bani la tine pentru momentul în care curierul va veni la uşă ta sau vei primi avizul poştal. Comisionul pentru plata online este 0%!.
  • Ramburs: Metoda prin care plăteşti la primirea coletului de la curier.
  • Plata la sediul nostru (punctul de lucru/showroom): Metoda preferată de persoanele care doresc să vadă / asculte produsele înainte de a lua decizia de cumpărare şi care se pot deplasa la sediul nostru din Bucureşti în orice zi lucrătoare între orele 12:00 şi 20:00. Aici plata se poate efectua cash sau prin card bancar (POS).

4) E-COMMERCE (comerţul electronic securizat) reprezintă un sistem de efectuare a tranzacţiilor de plată cu card pe site-ul comerciantului, fără a fi necesară prezenţa simultană şi în acelaşi loc a cardului, posesorului de card şi a comerciantului. Din punct de vedere al securităţii acestui tip de tranzacţii, serviciul e-commerce permite, în mod similar mediului fizic, autentificarea identităţii clienţilor, cumpărători cu cardul pe internet, prin utilizarea standardului de securitate 3Dsecure, standard agreat la nivel mondial de Visa si Mastercard.

5) 3DSECURE este o tehnologie care oferă siguranţă deplină la efectuarea plăţilor pe internet.

7) Informaţii despre Modalităţi de livrare.

8) Pentru alte detalii consultaţi Termeni şi Condiţii