Willie Nelson And Family


Afișez toate cele 2 rezultate

  • 129,99 lei

    Casa de discuri: Legacy – 19439978091
    Format: Vinyl, LP
    Ediţie: 25 Nov 2022
    Gen muzical: Folk, World, Country
    Nr. de discuri: 2

    A1 Whiskey River
    A2 Mona Lisa
    A3 Good Hearted Woman
    A4 Down Yonder
    A5 If You’ve Got The Money I’ve Got The Time
    A6 Workin’ Man Blues
    A7 Help Me Make It Through The Night
    B1 Me And Bobby McGee
    B2 Blue Eyes Crying In The Rain
    B3 Under The Double Eagle
    B4 Blue Skies
    B5 Georgia On My Mind
    B6 All Of Me
    B7 Stardust
    C1 My Heroes Have Always Been Cowboys
    C2 Mammas Don’t Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
    C3 Angel Flying Too Close To The Ground
    C4 On The Road Again
    C5 Always On My Mind
    C6 Will The Circle Be Unbroken
    C7 Only Daddy That’ll Walk The Line
    D1 Who’ll Buy My Memories
    D2 Till I Gain Control Again
    D3 Without A Song
    D4 Luckenbach, Texas (Back To The Basics Of Love)
    D5 Whiskey River
    D6 Only Daddy That’ll Walk The Line


    Produs în stoc

    Willie Nelson – Live At Budokan 2/23/84 Tokyo (Limited Edition) (Vinyl)

    129,99 lei
    Adaugă în coș
  • 129,99 lei

    Casa de discuri: Legacy – 88765469531
    Format: Vinyl, LP, Album, 180 gram vinyl
    Ediţie: 16 Apr, 2013, US
    Gen muzical: Folk, World, & Country, Country
    Nr. de discuri: 1
    A1 – Let’s Face The Music And Dance 3:24
    A2 – Is The Better Part Over 2:39
    A3 – You’ll Never Know 3:32
    A4 – Vous Et Moi 3:23
    A5 – Walking My Baby Back Home 3:52
    A6 – Matchbox 2:40
    A7 – Twilight Time 4:07
    B1 – I Can’t Give You Anything But Love 3:46
    B2 – I’ll Keep On Loving You 3:39
    B3 – I Wish I Didn’t Love You So 4:18
    B4 – South Of The Border 3:52
    B5 – Nuages 3:36
    B6 – Marie (The Dawn Is Breaking) 3:07
    B7 – Shame On You 2:25


    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Willie Nelson And Family – Let’s Face The Music And Dance (Vinyl)

    129,99 lei
    Vezi detalii