12 Jun 2021


Afișez toate cele 3 rezultate

  • 149,99 lei

    Casa de discuri: Sony – 194398738314 / Sony Music
    Format: Vinyl, LP, Red Translucent, Green Translucent, Album, Limited Edition
    Ediţie: 12 Jun 2021, Europe
    Gen muzical: Rock, Blues, Indie Rock, Blues Rock, Garage Rock
    Nr. de discuri: 2
    A1 Country Girl
    A2 Nitty Gritty
    A3 Suicide Sally & Johnny Guitar
    A4 When the Bomb Drops
    A5 Stone Ya To The Bone (Country Girl B-Side)
    B1 Gamblin’ Bar Room Blues (Sometimes I Feel So Lonely B-Side)
    B2 Country Blues # 1 / Will I Be Forgiven? (Some Velvet Morning B-Side)
    B3 Little Death
    B4 To Live Is To Fly (Country Girl B-Side)
    C1 Zeppelin Blues While Thinking Of Robert Parker (Dolls B-Side)
    C2 The 99th Floor
    C3 We’re Gonna Boogie
    C4 Gimme Some Truth (Country Girl B-Side)
    D1 Dolls (Sweet Rock ‘N’ Roll) (Version From Maximum Rock N Roll)
    D2 It’s Not Enough (Dolls B-Side)
    D3 Hell’s Comin’ Down
    D4 Sometimes I Feel So Lonely

    Produs în stoc

    Primal Scream – Riot City Blues Sessions (Vinyl)

    149,99 lei
    Adaugă în coș
  • 99,99 lei

    Casa de discuri: Philadelphia International Records – 194398460512 / Sony Music
    Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue
    Ediţie: 12 Jun 2021, Europe
    Gen muzical: Funk, Soul
    Nr. de discuri: 2
    A1 – Introduction By Master Of Ceremonies Don Cornelius Of Soul Train 1:35
    A2 – Freddie’s Dead 4:30
    A3 – If You Don’t Know Me By Now 4:11
    A4 – The Love I Lost 5:05
    B1 – I Miss You 11:32
    B2 – I Didn’t Know 2:52
    B3 – Dirty Ol’ Man 4:31
    C1 – T.S.O.P. (The Sound Of Philadelphia) Theme From Soul Train 2:31
    C2 – East 10:21
    C3 – Me And Mrs. Jones 8:34
    D1 – Back Stabbers 4:41
    D2 – When The World’s At Peace 5:52
    D3 – Sunshine 5:33
    D4 – Love Train 3:37

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Various – Golden Gate Groove (The Sound Of Philadelphia Live in San Francisco 1973) (Vinyl)

    99,99 lei
    Vezi detalii
  • 79,99 lei

    Casa de discuri: Columbia, Legacy – 194398003719 / Sony Music
    Format: Vinyl, LP, Compilation, Stereo
    Ediţie: 12 Jun 2021, Europe
    Gen muzical: Rock, Pop
    Nr. de discuri: 1
    A1 – I’m Alright
    A2 – Footloose
    A3 – I’m Free (Heaven Helps The Man)
    A4 – Playing With The Boys
    B1 – Danger Zone
    B2 – Meet Me Half Way
    B3 – For The First Time
    B4 – Nobody’s Fool
    B5 – Playing With The Boys

    Produs în stoc

    Kenny Loggins – At The Movies (Vinyl)

    79,99 lei
    Adaugă în coș