Gold & Red marbled vinyl


Afișez singurul rezultat

  • 189,99 lei

    Casa de discuri: Music On Vinyl – 8719262004290
    Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Numbered, Reissue, Expanded Edition, Gold & Red marbled vinyl
    Ediţie: 2019, Europe
    Gen muzical: Rock
    Nr. de discuri: 2

    A1 – Why Not Me
    A2 – Shot In The Dark
    A3 – In The Middle Of The Night
    A4 – Faster
    B1 – Fire And Ice
    B2 – Iron
    B3 – Where Is The Edge
    B4 – Sinéad
    C1 – Lost
    C2 – Murder
    C3 – A Demon’s Fate
    C4 – Stairway To The Skies
    Bonus Tracks
    D1 – I Don’t Wanna
    D2 – Empty Eyes
    D3 – The Last Dance

    Produs în stoc


    Within Temptation – The Unforgiving (Vinyl)

    189,99 lei
    Adaugă în coș