Music On Vinyl – MOVATM219


Afișez singurul rezultat

  • 149,99 lei

    Casa de discuri: Music On Vinyl – MOVATM219
    Format: Vinyl, LP,Compilation, Reissue, Stereo
    Ediţie: 2019
    Gen muzical: Electronic, Hip Hop, Rock, Funk / Soul, Pop, Stage & Screen
    Nr. de discuri: 1

    A1 – Another Level– From The Heart
    A2 – Ronan Keating– When You Say Nothing At All
    A3 – Elvis Costello– She
    A4 – Al Green– How Can You Mend A Broken Heart
    A5 – Texas– In Our Lifetime
    A6 – 98°*– I Do (Cherish You)
    B1 – Pulp– Born To Cry
    B2 – Lighthouse Family– Ain’t No Sunshine
    B3 – Shania Twain– You’ve Got A Way (Notting Hill Remix)
    B4 – Spencer Davis Group*– Gimme Some Lovin’
    B5 – Trevor Jones– Will And Anna (Score)
    B6 – Trevor Jones– Notting Hill (Score)
    B7 – Bill Withers– Ain’t No Sunshine

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Various – Notting Hill (Vinyl)

    149,99 lei
    Vezi detalii