Rhino Records


Afișez toate cele 4 rezultate

  • 164,99 lei

    Casa de discuri: Rhino Records, Warner Bros. Records – 0081227946661
    Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue, Remastered, Red, Gatefold, 180 Gram
    Ediţie: 05 Aug 2016, Europe
    Gen muzical: Rock, Hard Rock, Blues Rock
    Nr. de discuri: 1
    A1 – Black Sabbath
    A2 – The Wizard
    A3 – Wasp/Behind The Wall Of Sleep/Bassically/N.I.B.
    B1 – Wicked World
    B2 – A Bit Of Finger
    B3 – Sleeping Village
    B4 – Warning

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Black Sabbath – Black Sabbath (Vinyl)

    164,99 lei
    Vezi detalii
  • 49,99 lei

    Casa de discuri: Rhino Records – 0081227378721
    Format: CD, Album, Reissue, Remastered
    Ediţie: 2003, Europe
    Gen muzical: Rock, Prog Rock
    Nr. de discuri: 1

    1 No Opportunity Necessary, No Experience Needed 4:47
    2 Then 5:42
    3 Everydays 6:06
    4 Sweet Dreams 3:48
    5 The Prophet 6:32
    6 Clear Days 2:04
    7 Astral Traveller 5:50
    8 Time And A Word 4:31
    Bonus Tracks
    9 Dear Father 4:14
    10 No Opportunity Necessary, No Experience Needed (Original Mix) 4:46
    11 Sweet Dreams (Original Mix) 4:20
    12 The Prophet (Single Version) 6:33

    La comandă

    Yes – Time And A Word (CD)

    49,99 lei
    Adaugă în coș
  • 949,99 lei

    Casa de discuri: Rhino Records – 0603497850082
    Format: Vinyl, LP, Album
    Ediţie: 2019, Europe
    Gen muzical: Rock, Blues, Blues Rock
    Nr. de discuri: 6

    A1 Eric Clapton, Robert Cray, Buddy Guy, Hubert Sumlin & Jimmie Vaughan– Sweet Home Chicago 5:20
    A2 Eric Clapton, Buddy Guy, B.B. King & Jimmie Vaughan– Rock Me Baby 6:10
    A3 James Taylor (2) With Joe Walsh– Steamroller 4:53
    A4 Vince Gill With Jerry Douglas– What The Cowgirls Do 5:35
    B1 Eric Clapton With J.J. Cale– After Midnight 4:44
    B2 Doyle Bramhall II– Green Light Girl 5:20
    B3 Sonny Landreth With Eric Clapton– Hell At Home 5:21
    B4 John Mayer– City Love 4:55
    C1 Joe Walsh– Funk #49 3:29
    C2 Carlos Santana With Eric Clapton– Drums Of Passion 7:38
    C3 Jeff Beck– Cause We’ve Ended As Lovers 3:55
    D1 Eric Clapton– Have You Ever Loved A Woman 13:57
    D2 Eric Clapton– Layla 6:03
    E1 Susan Tedeschi With The Derek Trucks Band– Little By Little 5:16
    E2 The Robert Cray Band– Poor Johnny 5:54
    E3 B.B. King With The Robert Cray Band, Jimmie Vaughan & Hubert Sumlin– Paying The Cost To Be The Boss 4:01
    E4 Sheryl Crow With Eric Clapton, Vince Gill & Albert Lee– Tulsa Time 3:44
    E5 Willie Nelson With Sheryl Crow, Vince Gill & Albert Lee– On The Road Again 2:13
    F1 Eric Clapton– Isn’t It A Pity 6:01
    F2 John Mayer– Belief 5:58
    F3 Los Lobos– Mas Y Mas 5:56
    G1 Jeff Beck– Big Block 5:24
    G2 Steve Winwood And Eric Clapton– Presence Of The Lord 5:18
    G3 Eric Clapton– Cocaine 5:05
    H1 ZZ Top– Waiting For The Bus / Jesus Just Left Chicago 7:21
    H2 Gary Clark Jr.– Don’t Owe You A Thang 3:43
    H3 Gary Clark Jr.– Bright Lights 7:24
    I1 Sheryl Crow With Eric Clapton, Doyle Bramhall II & Gary Clark Jr.– Our Love Is Fading 6:37
    I2 Vince Gill With Sheryl Crow, Keb’ Mo’*, Albert Lee, James Burton & Earl Klugh– Lay Down Sally 5:11
    I3 Derek Trucks & Susan Tedeschi Band* With Warren Haynes, David Hidalgo, Cesar Rosas & Chris Stainton– Space Captain 5:35
    I4 Jeff Beck– Hammerhead 4:37
    J1 Buddy Guy With Jonny Lang & Ron Wood– Five Long Years 6:37
    J2 Doyle Bramhall II– Hear My Train A Comin’ 3:23
    J3 Steve Winwood & Eric Clapton– Dear Mr. Fantasy 7:08
    K1 Booker T* With Steve Cropper, Keb’ Mo’*, Blake Mills, Matt “Guitar” Murphy* & Albert Lee– Born Under A Bad Sign 5:10
    K2 The Robert Cray Band With B.B. King, Eric Clapton & Jimmie Vaughan– Everyday I Have The Blues 4:37
    K3 Gary Clark Jr.– Please Come Home 6:33
    L1 Vince Gill With Keith Urban & Albert Lee– Tumbling Dice 5:11
    L2 Eric Clapton– I Shot The Sheriff 8:25
    L3 Eric Clapton– Crossroads 4:44

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Eric Clapton And Guests – Crossroads Revisited (Vinyl)

    949,99 lei
    Vezi detalii
  • 179,99 lei

    Casa de discuri: Rhino Records – 603497861828 / Warner Music
    Format: Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition, Picture Disc
    Ediţie: 2018, Europe, UK, US, Record Store Day
    Gen muzical: Electronic, Rock, Alternative Rock, Folk Rock, Indie Rock, Industrial, Lo-Fi, Soul, Soundtrack, Stage & Screen
    Nr. de discuri: 2
    A1 – Angelo Badalamenti – Twin Peaks Main Theme (Edit)
    A2 – Chromatics – Shadow
    A3 – The Cactus Blossoms – Mississippi
    A4 – Au Revoir Simone – Lark
    A5 – Blunted Beatz – I Am
    A6 – The Paris Sisters – I Love How You Love Me
    B1 – Trouble – Snake Eyes
    B2 – Sharon Van Etten – Tarifa (Roadhouse Mix)
    B3 – Nine Inch Nails – She’s Gone Away
    B4 – The Platters – My Prayer
    C1 – Rebekah Del Rio – No Stars
    C2 – Shawn Colvin – Viva Las Vegas
    C3 – James Marshall – Just You
    C4 – Booker T & The MG’s – Green Onions
    C5 – Lissie – Wild West (Roadhouse Mix)
    D1 – ZZ Top – Sharp Dressed Man
    D2 – The Veils – Axolotl (Roadhouse Mix)
    D3 – Eddie Vedder – Out Of Sand
    D4 – Otis Redding – I’ve Been Loving You Too Long (Live From Monterey Pop)
    D5 – Julee Cruise – The World Spins

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Various ‎– Twin Peaks (Music From The Limited Event Series) (Vinyl)

    179,99 lei
    Vezi detalii