Afișez singurul rezultat

  • 139,99 lei

    Casa de discuri: MCA Records – 008811110314 / Universal Music
    Format: Vinyl, LP, Compilation
    Ediţie: 1994, Europe
    Gen muzical: Rock, Surf, Rock & Roll, Dialogue, Soul, Soundtrack, Funk
    Nr. de discuri: 1
    A1 – Tim Roth And Amanda Plummer– Pumpkin And Honey Bunney
    A1 – Dick Dale & His Del-Tones– Misirlou
    A2 – Samuel L. Jackson And John Travolta– Royale With Cheese
    A3 – Kool & The Gang– Jungle Boogie
    A4 – Al Green– Let’s Stay Together
    A5 – The Tornadoes– Bustin’ Surfboards
    A6 – Ricky Nelson (2)– Lonesome Town
    A7 – Dusty Springfield– Son Of A Preacher Man
    B2 – Urge Overkill– Girl, You’ll Be A Woman Soon
    B3 – Maria McKee– If Love Is A Red Dress (Hang Me In Rags)
    B4a – Peter Green* And Duane Whitaker– Bring Out The Gimp
    B4b – The Revels– Comanche
    B5 – The Statler Brothers– Flowers On The Wall
    B6 – John Travolta And Samuel L. Jackson– Personality Goes A Long Way
    B7 – The Lively Ones– Surf Rider
    B8 – Samuel L. Jackson– Ezekiel 25:17

    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Soundtrack – Pulp Fiction (Vinyl)

    139,99 lei
    Vezi detalii