Tompall Glaser


Afișez singurul rezultat

  • 79,99 lei

    Casa de discuri: RCA – 190759589717 / Sony Music
    Format: Vinyl, LP, Compilation, Reissue
    Ediţie: 2019, US
    Gen muzical: Folk, Country
    Nr. de discuri: 1
    A1 – Waylon Jennings – My Heroes Have Always Been Cowboys
    A2 – Waylon Jennings – Honky Tonk Heroes
    A3 – Jessi Colter – What’s Happened To Blue Eyes
    A4 – Jessi Colter – You Mean To Say
    A5 – Waylon Jennings, Jessi Colter – Suspicious Minds
    B1 – Willie Nelson, Waylon Jennings – Good Hearted Woman (Live)
    B2 – Willie Nelson, Waylon Jennings – Heaven Or Hell
    B3 – Willie Nelson – Me And Paul
    B4 – Willie Nelson – Yesterday’s Wine
    B5 – Tompall Glaser – T For Texas
    B6 – Tompall Glaser – Put Another Log On The Fire (Male Chauvinist National Anthem)

    Produs în stoc

    Waylon Jennings, Willie Nelson, Jessi Colter, Tompall Glaser ‎– Wanted! The Outlaws (Vinyl)

    79,99 lei
    Adaugă în coș