Vinyl Passion – VP 80718


Afișez singurul rezultat

  • 99,99 lei

    Casa de discuri: Vinyl Passion – VP 80718
    Format: Vinyl, LP, Compilation, Remastered, 180 Gram
    Ediţie: 20 May 2014
    Gen muzical: Blues
    Nr. de discuri: 2

    A1 – Please Love Me
    A2 – You Upset Me Baby
    A3 – When My Heart Beats Like A Hammer
    A4 – Everyday I Have The Blues
    A5 – Sneakin’ Around
    A6 – Bad Luck
    A7 – Three O’Clock Blues
    A8 – Story From My Heart And Soul
    B1 – Woke Up This Morning
    B2 – Sweet Like Angel
    B3 – You Know I Love You
    B4 – Ten Long Years
    B5 – Did You Ever Love A Aoman
    B6 – Crying Wont Be Help You
    B7 – We Can’t Make It
    B8 – Time To Say Goodbye
    C1 – Sweet Sixteen, Pt1
    C2 – Walking Dr. Bill
    C3 – Treat Me Right
    C4 – Mr. Pawnbroker
    C5 – Someday Baby
    C6 – Driving Wheel
    C7 – You Done Lost Your Good Thing Now
    D1 – Catfish Blues
    D2 – It’s My Own Fault
    D3 – Shoutin The Blues
    D4 – Easy Listening Blues
    D5 – I’m Gonna Sit In Till You Give In
    Bonus Tracks – Live Recordings
    D6 – Paying The Cost To Be The Boss
    D7 – The Thrill Is Gone


    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    B.B. King – Signature Collection (Vinyl)

    99,99 lei
    Vezi detalii