XL Recordings – XL1166LP


Afișez singurul rezultat

  • 299,99 lei

    Casa de discuri: XL Recordings – XL1166LP
    Format: All Media, Compilation,Vinyl, LP, Album, Reissue, Stereo, Half Speed Cut
    Ediţie: 5 Nov 2021
    Gen muzical: Electronic, Rock, Alternative Rock, Experimental
    Nr. de discuri: 3

    Kid A
    A1 – Everything In Its Right Place
    A2 – Kid A
    A3 – The National Anthem
    A4 – How To Disappear Completely
    A5 – Treefingers
    B1 – Optimistic
    B2 – In Limbo
    B3 – Idioteque
    B4 – Morning Bell
    B5 – Motion Picture Soundtrack
    C1 – Packt Like Sardines In A Crushd Tin Box
    C2 – Pyramid Song
    C3 – Pulk/Pull Revolving Doors
    C4 – You And Whose Army?
    C5 – I Might Be Wrong
    D1 – Knives Out
    D2 – Morning Bell/Amnesiac
    D3 – Dollars And Cents
    D4 – Hunting Bears
    D5 – Like Spinning Plates
    D6 – Life In A Glasshouse
    Kid Amnesiae
    E1 – Like Spinning Plates (‘Why Us?’ Version)
    E2 – Untitled V1
    E3 – Fog (Again Again Version)
    E4 – If You Say The Word
    E5 – Follow Me Around
    F1 – Pulk/Pull (True Love Waits Version)
    F2 – Untitled V2
    F3 – The Morning Bell (In The Dark Version)
    F4 – Pyramid Strings
    F5 – Alt. Fast Track
    F6 – Untitled V3
    F7 – How To Disappear Into Strings


    Stoc epuizat

    Te anunţăm când revine!

    Radiohead – Kid A Mnesia (Vinyl)

    299,99 lei
    Vezi detalii