Hooverphonic – With Orchestra Live (Koningin Elisabethzaal 2012) (Vinyl)

179,99 lei

Casa de discuri: Sony Music, Music On Vinyl – 8719262019805
Format: Vinyl, LP, Deluxe Edition, Stereo, 180 g 100% Virgin Vinyl
Ediţie: 25 Jun 2021, Europe
Gen muzical: Electronic, Pop, Classical, Stage & Screen
Nr. de discuri: 2
A1 Battersea
A2 One Two Three
A3 Heartbroken
A4 The Night Before
A5 Club Montepulciano
A6 The Last Thing I Need Is You
B1 2Wicky
B2 Anger Never Dies
B3 Unfinished Sympathy
B4 Expedition Impossible
B5 George’s Café
C1 Happiness
C2 The World Is Mine
C3 Jackie Cane
C4 Mad About You
C5 Sometimes
D1 Vinegar & Salt
D2 Eden
D3 Renaissance Affair
D4 La Horse
D5 Danger Zone

La comandă