Status Quo ‎– The Vinyl Collection 1972-1980 (Box Set) (Vinyl)

939,99 lei

Casa de discuri: Universal Music – 602547237804
Format: Vinyl, LP, Compilation, Remastered, Stereo, Box Set
Ediţie: 2015
Gen muzical: Rock, Hard Rock, Psychedelic Rock
Nr. de discuri: 11
A1 Don’t Waste My Time
A2 O Baby
A3 A Year
A4 Unspoken Words
B1 Big Fat Mama
B2 Paper Plane
B3 All The Reasons
B4 Roadhouse Blues
A1 Roll Over Lay Down
A2 Claudie
A3 A Reason For Living
A4 Blue Eyed Lady
B1 Caroline
B2 Softer Ride
B3 And It’s Better Now
B4 Forty-Five Hundred Times
A1 Blackwater
A2 Just Take Me
A3 Break The Rules
A4 Drifting Away
B1 Don’t Think It Matters
B2 Fine Fine Fine
B3 Lonely Man
B4 Slow Train
On The Level
A1 Little Lady
A2 Most Of The Time
A3 I Saw The Light
A4 Over and Done
A5 Nightride
B1 Down Down
B2 Broken Man
B3 What To Do
B4 Where I Am
B5 Bye Bye Johnny
Blue For You
A1 Is There A Better Way
A2 Mad About The Boy
A3 Ring Of A Change
A4 Blue For You
A5 Rain
B1 Rolling Home
B2 That’s A Fact
B3 Ease Your Mind
B4 Mystery Song
Quo Live!
A1 Junior’s Waiting
A2 Backwater / Just Take Me
A3 Is There A Better Way
A4 In My Chair
B1 Little Lady / Most Of The Time
B2 Forty-Five Hundred Times
C1 Roll Over Lay Down
C2 Big Fat Mama
C3 Caroline
C4 Bye Bye Johnny
D1 Rain
D2 Don’t Waste My Time
D3 Roadhouse Blues
Rockin’ All Over The World
A1 Hard Time
A2 Can’t Give You More
A3 Let’s Ride
A4 Baby Boy
A5 You Don’t Owe Me
A6 Rockers Rollin’
B1 Rockin’ All Over The World
B2 Who I Am?
B3 Too Far Gone
B4 For You
B5 Dirty Water
B6 Hold Your Back
If You Can’t Stand The Heat
A1 Again And Again
A2 I’m Giving Up My Worryin’
A3 Gonna Teach You To Love Me
A4 Someone Show Me Home
A5 Long Lagged Linda
B1 Oh! What A Night
B2 Accident Prone
B3 Stones
B4 Let Me Fly
B5 Like A Good Girl
Whatever You want
A1 Whatever You Want
A2 Shady lady
A3 Who Asked You
A4 Your Smiling Face
A5 Living On An Island
B1 Come Back With Me
B2 Rockin’ On
B3 Runaway
B4 High Flyer
B5 Breaking Away
Just Supposin’
A1 What You’re Proposing
A2 Run The Mummy
A3 Don’t Drive My car
A4 Lies
A5 Over The Edge
B1 The Wild Ones
B2 Name Of The Game
B3 Coming And Going
B4 Rock N’ Roll

Stoc epuizat

Te anunţăm când revine!