Johnny Cash ‎– American Recordings (Vinyl)

89,99 lei

Casa de discuri: American Recordings ‎– 600753441695 / Universal Music
Format: Vinyl, LP, Album, Reissue
Ediţie: 2014, Europe
Gen muzical: Folk, Country
Nr. de discuri: 1
A1 – Delia’s Gone
A2 – Let The Train Blow The Whistle
A3 – The Beast In Me
A4 – Drive On
A5 – Why Me Lord
A6 – Thirteen
A7 – Oh, Bury Me Not (Includes The Introduction To Cowboy’s Prayer)
B1 – Bird On A Wire
B2 – Tennessee Stud
B3 – Down There By The Train
B4 – Redemption
B5 – Like A Soldier
B6 – The Man Who Couldn’t Cry

Stoc epuizat

Te anunţăm când revine!

SKU: 600753441695 Categorii: , Etichete: , , , , , ,



Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Johnny Cash ‎– American Recordings (Vinyl)”