Monty Python ‎– Life Of Brian (Vinyl)

119,99 lei

Casa de discuri: Virgin Records Ltd. – 602567898672 / Universal Music
Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Picture Disc, Reissue
Ediţie: 2019, Europe, Record Store Day
Gen muzical: Non-Music, Stage & Screen, Comedy, Soundtrack, Spoken Word
Nr. de discuri: 1
A1 – Introduction
A2 – Brian Song
A3 – The Wise Men At The Manger
A4 – Brian Song (Cont.)
A5 – Sermon On The Mount (Big Nose)
A6 – Stone Salesman
A7 – Stoning
A8 – Ex-Leper
A9 – You Mean You Were Raped? (Nortius Maximus)
A10 – Revolutionaries In The Amphitheater (Loretta)
A11 – Romans Go Home
A12 – What Have The Romans Ever Done For Us?
A13 – Ben
A14 – Brian Before Pilate (Thwow Him To The Floor)
B1 – Prophets
B2 – Beard Salesman
B3 – Brian’s Prophecy
B4 – The Hermit
B5 – He’s Not The Messiah
B6 – He’s A Very Naughty Boy
B7 – Pilate Sentences Brian
B8 – Nisus Wettus
B9 – Pilate With The Crowd (Welease Wodger)
B11 – Nisus Wettus With The Gaolers
B11 – Release Brian
B12 – Not So Bad Once You’re Up
B13 – Revs Salute Brian
B14 – Cheeky Is Released
B15 – Mandy To Her Son
B16 – Look On The Bright Side Of Life (All Things Dull And Ugly)

Stoc epuizat

Te anunţăm când revine!



Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Monty Python ‎– Life Of Brian (Vinyl)”