Snoop Dogg – R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (Vinyl)

169,99 lei

Casa de discuri: Geffen Records – 602577982415 / Universal Music
Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue
Ediţie: 2019, Europe
Gen muzical: Hip Hop, Gangsta
Nr. de discuri: 2
A1 – (Intro) I Love To Give You Light
A2 – Bang Out
A3 – Drop It Like It’s Hot
A4 – Can I Get A Flicc Witchu
A5 – Every Dogg Has His Day (Interlude)
A5 – Ups & Downs
B1 – The Bidness
B2 – Snoop D.O. Double G
B3 – Let’s Get Blown
B4 – Step Yo Game Up
B5 – Perfect
C1 – WBALLZ (Interlude)
C2 – Fresh Pair Of Panties On
C3 – Promise I
C4 – Say What Again (Interlude)
C4 – Oh No
C5 – Can U Control Yo Hoe
D1 – Signs
D2 – I’m Threw Witchu
D3 – Pass It Pass It
D4 – Girl Like U
D5 – No Thang On Me

Produs în stoc



Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Snoop Dogg – R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (Vinyl)”